Gedemineraliseerd water

Gedemineraliseerd of gedestilleerd water is uiterst puur water, dat grotendeels ontdaan is van verontreinigingen, mineralen en zouten. Om de heftruckbatterij optimaal te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om periodiek accuwater bij te vullen in de tractiebatterij, om zo de levensduur van uw heftruckbatterij (accu) te verlengen.

Het bijvullen van uw tractiebatterij met demiwater dient met zorg te gebeuren. De traktiebatterij dient geladen te worden met een geopende batterijdeksel van het voertuig met de klepjes van de celdoppen gesloten. Na het laden dient het batterijwater-niveau gecontroleerd te worden. Niveau te laag? cellen bijvullen met gedestilleerd / gedemineraliseerd water conform de voorschriften van de batterijleverancier. Zorg ervoor, dat het maximale accuwater-niveau niet overschreden wordt. Laat uw heftruckaccu / tractiebatterij altijd onderhouden door een deskundige. Loohuis Heftruckservice kan dit voor u doen.

Loohuis Heftruckservice levert ook gedemineraliseerd water voor uw heftruck, reachtruck, stapelaar of elektrische palletwagen. Hiervoor hebben wij een demiwater-service, wij leveren u de gewenste hoeveelheid in plastic watertanks van 20 liter. U kunt dit op onze vestiging in Almelo ophalen.

Eventueel bezorgen wij het bij u op locatie. Neem hiervoor contact met ons op

Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar info@loohuisheftruckservice.nl