Heftruck onderhoud, reparatie en service

Voor onderhoud, reparatie onderdelen van interne transportmiddelen bent u bij Loohuis Heftruckservice aan het juiste adres.

  • Reparaties en keuringen aan uw heftrucks, reachtrucks, stapelaars en pallettrucks
  • 24/7 service voor reparaties en onderhoud
  • Goed uitgeruste servicewagens voor reparaties op locatie
  • Gekwalificeerd personeel en gediplomeerde keurmeesters
  • Vervangend materieel
  • Aanbod van onderdelen accessoires

Onderhoud en reparaties

Service staat bij Loohuis hoog in het vaandel!!

Dagelijks gaan onze monteurs op pad om op uw locatie om storingen te verhelpen, en om onderhoud, keuringen en reparaties te verrichten. Bij technische problemen met uw transportmaterieel helpen we u snel weer op weg. Onze servicewagens zijn zodanig uitgerust dat vrijwel alle werkzaamheden op locatie verricht kunnen worden; op die manier staat uw machine niet langer stil dan nodig is. Onze grote kracht is de snelle en betrouwbare service tegen scherpe tarieven. In geval van een storing sturen we dezelfde dag of uiterlijk de volgende morgen een monteur. “Uw trucks moeten tenslotte rijden en niet stilstaan.” Vanuit onze thuisbasis Almelo kunnen we altijd snel ter plaatse zijn.

Onze technische dienst heeft jarenlange ervaring met vorkheftrucks van alle merken.

Onderhoud kan samen met de jaarlijkse VA veiligheidskeuring gedaan worden. Loohuis Heftruckservice heeft zich tevens gespecialiseerd in het onderhoud van (tractie)batterijen, waardoor de levensduur hiervan enorm verlengd kan worden.

Vervangend materieel

Grotere reparaties kunnen we verrichten in onze ruime en moderne werkplaats in Almelo. Onze technische dienst heeft jarenlange ervaring met vorkheftrucks van alle merken.

Kunt u uw machine niet missen? Met onze eigen vrachtwagen brengen wij u een overbruggingsmachine!

Servicecontract

Wilt u altijd verzekerd zijn dat uw machines optimaal en veilig kunnen worden ingezet? Dat kan aan de hand van een onderhoudscontract bij Loohuis Heftruckservice.

Heftruck onderdelen

Wij verkopen onderdelen en accessoires voor alle merken vorkheftrucks, reachtrucks, stapelaars, pallettrucks en handpallettrucks.