Over ons

Loohuis Heftruckservice B.V. is een intern transportbedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Loohuis houdt zich bezig met advies, verkoop, verhuur, reparaties en service van intern transportmateriaal. Dit interne transportmateriaal bestaat o.a. uit vorkheftrucks, reachtrucks, stapelaars, (electro)handpallettrucks, steekwagens enz. Hierover kunt u meer lezen bij de productinformatie.

Met name de service is een zeer belangrijk punt en staat dan ook hoog bij Loohuis in het vaandel. Met de snelle responsetijd (max. 2 uur) bij storingen, eigen vervoer en overbruggingsmateriaal, hoeft uw bedrijf niet meer stil te staan. Onderhoud, keuringen en reparaties worden in de regel bij u op lokatie uitgevoerd. Hiervan kan worden afgeweken als dit niet goed mogelijk is of anders is overlegd.

Loohuis is de dealer van o.a. Mitsubishi, NYK-Nichiyu, Mic, Lafis. Dit geldt voor zowel nieuw als gebruikt materiaal. Door de jarenlange ervaring en kennis wordt er niet alleen aan deze merken gewerkt, maar repareert en verkoopt Loohuis ook diverse andere merken. Ook voor magazijnstellingen kan Loohuis u van dienst zijn.

Loohuis is dan ook een erkend keurend bedrijf, aangesloten bij de VeBIT (Verenigde Bedrijven Intern Transport).